Sunday, 24 July 2016

1MG PROSUMER DAY 24/7/2016

CONGRATE kepada semua vvip mmber yang telah berjaya merebut peluang dalam bisnes sne dan join our TEAM 1MG..
.
Dengan menjadi VVIP mmber sahaja anda sudah boleh dapat income. .belum lagi anda keluar modal untuk jadi our stokis...so jgn lepaskan peluang yang ada di depan mata.. ðŸ˜ŠðŸ˜Š
.







Tuesday, 19 July 2016

TALK ABOUT : Bengkel Kecantikkan La'Soul JULAI 2016


Nor Shahida feeling awesome with Norlia Abu Samah and22 others.

Assalamualaikum? Selamat pagi semua.😊
Semoga hari ini lebih baik dari semalam..😊
Gambar yang hakak update ni adalah para peserta Bengkel Kecantikkan La'Soul yang telah diadakan Pada 17 Julai 2016 bertempat di Dewan Kampung Paya..
Sebenarnya hakak teringat..hehe😀 Sebab tu hakak ‪#‎trwowback‬ balik ðŸ˜.Moment ni memang hakak tak boleh lupa..sebab hakak rasa gembira bila orang lain turut rasa gembira.😊 Selepas bengkel tu selesai diadakan hakak cuba lihat raut wajah para peserta bengkel selepas pakai lifting gel dan produk La'Soul yang lain antaranya Sleeping Mask dan QQ Cream...memang nampak happy sangat..Alhamdulillah..😊
First time nak datang ke Bengkel Kecantikkan La'Soul..ada diantara peserta yang hakak kenal cakap nervous tapi tak SABAR nak cuba produk La'Soul...Ada yang dah memang tak sabar-sabar sangat nak try produk La'Soul..hehe.. ðŸ˜€ siapakah?? Ada laa. 
Alhamdulillah...semua beri feedback yang positif iaitu mereka sangat BERPUAS HATI dan YAKIN bahawa produk La'Soul BEBAS KIMIA dan SESUAI untuk semua jenis KULIT..in shaa Allah..kita usaha tapi Allah yang menentukan..😊
Ada peserta yang datang ke Bengkel dengan jeragat betul-betul nampak di muka walaupun dah ditutupi dengan make up..tapi still nampak terang jeragat tu..tapi SELEPAS dicuci mukanya dan di sapukan LIFTING GEL selama 20 minit alhamdulillah jeragat tu semakin pudar dan nampak lebih cerah berbanding sebelumnya.. dan KELUAR perkataan "CANTIKNYA...." di bibir peserta itu.😍😍 Jadi hakak rasa bersyukur sangat kepada Allah S.W.t dan gembira sangat sebab dapat Share dengan anda semua...hakak suka SHARE sebab ia melalui pengalaman hakak sendiri dan bukan rekaan semata-mata.😂
Program Kecantikkan La'Soul di Batu Kurau tak akan berjaya tanpa Diamond Manager Norlia Abu Samah dan suami beliau Diamond Manager Khairul Rahim yang banyak support ‪#‎1MG‬ .. dan Bengkel Kecantikkan La'Soul ni juga takkan berjaya tanpa kerjasama para AJK #1MG .. Terima kasih diucapkan kepada yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung.. ‪#‎Love1MG‬ ðŸ˜




Sunday, 17 July 2016

Testimoni Bengkel Kecantikkan La'Soul


Nor Shahida added 3 new photos — feeling thankful withAinul Rahmah Harun and 8 others.






Assalamualaikum semua??apa khabar sihat ke??hakak harap semuanya sihat .😊Sekarang ni musim hujan..jadi pesan hakak jangan main hujan sangat..nanti demam.😀 hihi.
Ok..hari ni akak nak share tentang penangan bengkel La'Soul di Dewan Kampung Paya yang telah diadakan buat kali ke-2 di Batu Kurau..
Siapa yang datang bengkel tu memang bertuah sebab kita dapat tahu banyak info tentang muka kita, dapat info dengan lebih detail tentang produk La'Soul.. jika muka kita ada masalah ..kita boleh rujuk terus pakar sebab di situ ada pakar turun padang..
Tengok la penangan bengkel kecantikkan...kawan hakak balik rumah terus try bakar sendiri produk yang mereka pakai sehingga menyebabkan kulit kawan hakak terhakis teruk.. memang terbukti ada bahan kimia sebab dah bertukar ke warna hitam..
Kawan hakak seorang lagi pun ada cakap..bahawa dia berpuas hati sangat dengan kesan lifting gel.. memang muka kawan hakak nampak lebih cerah dan sunburn semakin berkurang..nampak lebih glowing gitu...
Hakak nak orang disekeliling hakak rasai apa yang hakak rasa selepas join bengkel kecantikkan 
La'Soul yang pertama dulu...😊

Monday, 6 June 2016

PILIHAN MAKANAN KESIHATAN SNE BULAN RAMADHAN dan SYAWAL

SeaBuck Activ menggunakan teknologi pengekstrakan terkini dalam penyediaannya demi memastikan bioketersediaan bahan-bahan aktif daripada tumbuh-tumbuhan semula jadi seperti Seabuckthorn, Radix Saussurea, kismis putih, Radix Glycyrrhizae dan Fructus Gardeniae tidak terjejas. Minuman yang sedap dan menyegarkan ini mudah diserap dan memberikan kesan yang pantas, efektif dan selamat dengan dos yang rendah. SeaBuck Activ memberikan manfaat penyahtoksikan yang automatik dan berkesan sambil menyingkirkan toksin dan logam berat daripada tubuh manusia, menguatkan fungsi imun, meningkatkan penghadaman, mengelakkan jangkitan sistem respirasi, dan sebagainya. Mencergaskan dan menyegarkan tubuh anda, nikmati kehidupan yang lebih sihat! 

Dengan menggabungkan barli tanpa sekam, buah seabuckthorn dan 18 jenis sayur-sayuran dan buah-buahan, produk terbaru SNE - 8118 Biofood telah berjaya dihasilkan. Barli tanpa sekam adalah sejenis bijirin keluarga genus hordeum. Manakala barli tanpa sekam yang terkandungkan dalam 8118 Biofood tumbuh pada ketinggian 3800 meter di atas paras laut Tibet. Jadi, kualiti terbaik adalah terjamin. Digabun dengan ‘superfruit’ seabuckthorn, 811 Biofood yang hebat ini telah dilahirkan. 


 Satu-satunya minuman kesihatan kopi kacang soya dengan intipati Seabuckthorn

Excel Tea diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan asli dan semulajadi seperti buah hawthorn, stigma jagung, daun seabuckthorn dan aloe vera yang bermanfaat kepada kesihatan manusia. Kandungan aktif nutrisinya diekstrak melalui penggunaan teknologi moden.


Nak tahu lanjut tentang cara pemakanan produk kesihatan tersebut diatas pada bulan Ramadhan dan Syawal sila whatsapp : 0102367509 / 0123253048


KEMPEN INSENTIF PELANCONGAN AUTUMN KOREA




6 Hari 4 Malam Kempen Insentif Pelancongan Autumn Korea dan Tempoh Kelayakan dari 1/6/2016 - 23/9/2016 mesti anda jangan lepaskan peluang kali ini! Untuk pertanyaan sila hubungi mentor anda atau call 03-92009090 SNE MIS department.

more information please whatsapp : 0102367509 / 0123253048

BULETIN : BENGKEL ASAS KESIHATAN SNE DI TAIPING









BENGKEL ASAS KESIHATAN SNE
Tarikh : 5/6/2016
Masa : 2.00 petang
Tempat : Batu Kurau



Saturday, 4 June 2016

LA'SOUL SKINCARE RAYA 2016 PACKAGE PROMOTION!

La'Soul Skincare Raya Package Promotion!
La'Soul开斋节配套促销!
Bergaya Ria Dengan La'Soul Skincare Hari Raya Aidil Fitri ini!!
(promosi dari 1/6 - 30/6/2016)


PACKAGE <A>
<<SKIN NOURISHING ESSENTIAL PACKAGE>>
<<滋润养颜配套>>
Every skin complete essential skincare need to transform skin to more youthful + radiance + purity + illuminating + spf broad spectrum
每个皮肤必须的护肤产品配套,改造皮肤使其更加年轻+光泽+纯洁+明亮 + 紫外线全面保护
Keperluan asas lengkap setiap kulit demi transformasi ke kulit muda + kecerahan kulit + bersinar + berseri + protaksi menyeluruh spf
~ Come with: / dengan
a. Lifting Gel (15pcs) X1
b. O2 Cleansing Foam X1
c. V Serum X1(twin pack)
d. QQ cream X1 (any color)
e. Intensive Toner X1
f. Intensive Deep Peeling Gel X1
ALL THE ABOVE 只需 Semua diatas hanya:
@ DP699 / PV550 (with GST incl)
@ DP657 / PV550 (none GST incl)
<Purchase With Purchase (PWP)> any 1X of the below
<Beli Lepas Beli> 《买了再买》:
<<Sleeping Mask x1>>
@ DP80 / PV60 (with GST incl)
@ DP75 / pv60 (none GST incl)



PACKAGE <B>
<<5 DAYS MIRACLE SKIN TRANSFORMATION SYSTEM>>
<<5 天奇迹肌肤体系>>
Transform your skin in 5 days, make your skin brightening + whitening + illuminating + smoothing + radiance + energetic + skin firming
振兴皮肤重生提供肌肤亮丽美白+光泽+柔滑+活力+紧肤
Program transformasi kulit anda dalam masa 5 hari. Kepada kulit sinar berseri + lembut + bertenaga + kencang pada bulan ramadhan ini.
~ Come with:/dengan
a. Lifting Gel (7pcs) X1
b. Diamond Sleeping Mask X1
c. Intensive Toner X1
d. Peeling Gel X1
ALL THE ABOVE 只需 Semua diatas hanya
@ DP458 / PV350 (with GST incl)
@ DP430 / PV350 (none GST incl)
<Purchase With Purchase (PWP)> 1X the below
<Beli Lepas Beli> 《买了再买》:
<<O2 Cleansing Foam>>
@ DP80 / PV60 (with GST incl)
@ DP75 / pv60 (none GST incl)
Note:
Promosi di atas bermula pada 1/6-30/6/2016. Sementara stok masih ada.
The above promotion will start from 1st June 2016 until 30th June 2016. While stocks last.
The management reserve the right to end the promo at any time.


more information please whatsapp : 0102367509 / 0123253048